TUNG DAG I SOCHI

1 februari 2013

Ibland har man dåliga dagar och idag var definitivt en sådan för oss här i Sochi. Det finns såklart flera anledningar till det och skidorna var tyvärr inte så bra som vi är vana vid.  Inte heller formen fanns riktigt där för egen del och planen att gå ut relativt lugnt på den tuffa banan slutade mest med att jag åkte lugnt hela prologen. Jag blev 49:a, ca 3 sek från att kvalificera mig vilket jag såklart inte alls är nöjd med. Trist att inte prestera bättre när man kör sin favoritdisciplin i världscupen. Men sån är idrotten och jag har under säsongen åkte betydligt sämre och snabbt kunnat vända på den negativa spiralen. Och en snabb vändning kan behövas för imorgon kör jag 30 km skiathlon. Kommer bli ett otroligt krävande och utmanade lopp på OS-banorna med nästan hela världseliten på plats. Dags att kavla upp ärmarna och kämpa! Typ så som det alltid är som skidåkare...

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER