SÄSONGENS BÄSTA LOPP

10 mars 2015

Äntligen får man väl säga. Efter en säsong där jag sällan presterat på den nivå jag kan eller fått med mig de resultaten jag önskar var det oerhört skönt att få till ett lopp som jag är riktigt nöjd med. Och lite överraskande på 15 km klassiskt också. Egentligen var jag bara uttagen att köra sprinten i Lahti men efter att Anders Svanebo blivit sjuk fick jag chansen att hoppa in. Jag hade inga större förväntningar resultatmässigt utan fokuserade på att få till ett tekniskt och taktiskt bra lopp. Eftersom jag startade som nr 3 så det var svårt att veta hur man låg till i övriga fältet men det räckte hur som helst till en 25:e plats till slut, ca 1 minut efter segraren. Vad som gör att resultatet kommer först nu är svårt att säga men jag tycker mitt lopp var bättre upplagt nu än tidigare och jag orkade hålla trycket och tempot uppe hela distansen. Som sagt känns det oerhört skönt och motiverande att få vara med och prestera på den här nivån igen.

 

// Anton

 

Fick inte med mig någon bild ifrån helgen utan jag får bjuda på resultatlistan istället.« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER