OMSTART INFÖR SM

21 januari 2015

Det var några veckor sedan jag senast skrev här men läget är väl tyvärr fortsatt liknande. Jag har inte fått till den form och åkning som jag vill och vet att jag kan. Senaste tävlingen jag körde var Skandinaviska cupen i Falun. Jag hade verkligen förberett mig så gott jag kunde men återigen lossnade det inte resultatmässigt utan jag var långt ifrån den nivå som krävs för att kunna konkurrera om någon plats till VM. Efter loppet var jag oerhört besviken och stundtals även uppgiven. Livet som elitiidrottare med tuff träning och förberedelse under lång tid som till sist ska mynna ut i ett resultat är inte alltid lätt. Frustrationen som man bär på när man inte når sina mål är inget annat än fruktansvärd. Nu har dock några veckor passerat och jag återigen sugen och fortsatt väldigt motiverad för tävlande. Har försökt ta en liten omstart och hitta tillbaka till den där goa känslan när skidåkningen bara flyter på. Det är ju SM nästa vecka i Örebro vilket ska bli roligt. Som det ser ut nu kommer jag köra alla tävlingarna.

 

Jag får också passa på att tipsa om serien "Svenska skidhjältar" som just nu går på SVT. (Finns även på Svt play: http://www.svtplay.se/video/2612745/sveriges-skidhjaltar/sveriges-skidhjaltar-sasong-1-avsnitt-2) Där har man följt oss i landslaget under stora delar av året och skildrat vår vardag på träning och tävling.

 

Ha det bra så länge! // Anton

 

 

 

 Bilderna kommer ifrån serien som är producerad av Roadrunner.

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER