ALLIANSLOPPET 2012 RESULTAT

27 augusti 2012

 

Så här plågad kan man se ut efter 56 km rullskidåkning. Det blev en 21:a plats för mig i det längsta lopp jag kört någon gång. Både på skidor och rullskidor. Det började dock betydligt bättre men krafterna försvann totalt. Det första av 2 varv hängde jag med tätklungan. En tättrio med Aukland, Jerry Ahrlin och Jens Eriksson hade gått loss men därefter kom vår klunga som blev mindre och mindre. Vid varvningen var vi ca 8-9 åkare. Efter ytterligare 7-8 km fick jag också ge mig. Jag orkade helt enkelt inte hänga med längre. Nu väntade istället en lång väg hem utan några ryggar att följa vilket blev för tufft. Det gick relativt bra tills det var ca 5 km kvar. Då fick jag sådan kramper i armar, mage och även rygg att jag bitvis hade svårt att röra mig. Musklerna låste sig till slut och det gjorde väldigt ont. Jag tappade sålart en hel del placeringar när en jagande klunga kom ikapp mig. 

 

I efterhand är jag nöjd med inledningen av loppet då jag hängde med många väldigt duktiga långloppsåkare. Det fattas väl en del uthållighetsmässigt på stakning men detta var ett steg i rätt riktning i alla fall. De stora kramperna jag fick känns lite oroväckande. Ska se över vad det kan bero, antagligen nån form utav mineral eller saltbrist. Får undersöka det lite..

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER