7 MÅNADERS FÖRSÄSONG KVAR

6 maj 2014

Senast jag skrev var säsongen precis avlsutad, nu skulle man väl kunna säga att den nya säsongen börjar. Trots att det är 6-7 månader kvar till dess att första tävlingen körs så börjar träningen redan nu. Inledningsvis är ju träningen rätt lugn, jag kommer exempelvis inte köra intervaller på någon vecka till. Men idag åkte rullskidorna faktiskt på för fösta gången detta år och redan om två veckor kör vi första lägret. För det blev ytterligare ett år i A-landslaget för min del. Som jag tidigare nämnt är jag inte alls nöjd med min säsong och med den konkurrens som råder i det svenska landslaget var jag inte alls säker på min plats. Men mina få topp-prestationer och förhoppningsvis min potential gjorde att jag fick fortsatt förtroende. Ska verkligen göra allt jag kan för att ta vara på denna chansen.

 

För att nå mitt mål att nästa säsong köra VM i Falun kommer jag såklart göra en del förändringar i min träning. Den största är väl att Mats Larsson numera är min personliga tränare och sköter upplägget under sommar och höst. Jag känner ett riktigt stort förtroende för Mats kunskaper och hans engagemang och tror att det kommer bli ett riktigt bra samarbete.

 

Ska bli lite bättre på att uppdatera nu när träningen drar igång. Hörs! // Anton

 

Man får ju ta seden dit man kommer och som inflyttade jämtar är gropgrävning, solande och kålbulle obligatoriskt på påsken.

 

Vi mjölkade ur det allra sista ur vintern. Sista "skid"passet i Östersund bestod mest av solande faktiskt.

 

Nu kör vi igång med löpningen istället. Känns rätt gött just nu faktikst. Får la se hur peppad man är i oktober.« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER